you say, you're dumb, that my actions made you numb.

Jag har inga problem med att prata i telefon och ringa upp okända människor. Men vissa gör det ju inte direkt enkelt.
.
- Ja det är Mikael.
- Hej Mikael, mitt namn är Sofia Gustavsson och jag ringer dig angående...
- Vasaaaru?
- Hej, mitt namn, eh...
.
Tack.

live and let die.

Dagens facebookuppdatering:
.
Avdelning saker som kan göra ens dag: När busschauffören skrivit "Hurra! Äntligen fredag!" på campusbussen istället för linje och destination (145 Växjö, 3 Ryd).
.

Och på tal om facebook. En styck ny profilbild.

no pain.

En helt vanlig morgon. Inleddes 08 sharp i Campushallen med en timmes badminton. Alexanders nya motto verkar vara No Pain och helt plötsligt är vi alla inne i ett töcken av träning i diverse former på konstiga tider. Nu bär det av till Norrköping innan ännu ett träningspass ikväll. Joråsåatte.
.
(Här skulle varit en bild från i gymnasiet när jag, Sofia och Sanna var box-peppade. Den är försvunnen.)

can't fight this feelin.

Vissa blir man lite gladare av. ♥
.
.
För att du är det bästa Alvesta har att erbjuda.

dagar med er.

Kravallen i torsdags var trevlig. Idag har nya terminen startat och det är dags att angripa terminskursen A2.
.
Nyss hemkommen från en över två timmar lång shoppingrunda på Tornby. Jag shoppade loss på Ica Maxi ordentligt och är grymt fattig nu. Men jag har ju mat. Ikväll väntar lasagne.

kravall på gång.

Drar på mig overallen!
.

det är bara dagarna som går.

Vilken morgon! Försov mig 9 minuter då jag glömt ställa klocka, men ändå lyckas jag vakna 06:09 (bara rent flyt) så att jag kan hoppa upp ur sängen och bege mig till bussen. Bussen som sedan var 20 minuter sen in till Norrköping på grund av en olycka på E4an. Vi var inte längre än ett par hundra meter från olyckan, där fem bilar var inblandade. Var riktigt otäckt att köra förbi och se hur ambulanspersonal kämpade med att få ut personer ur en mosig bil. Läskigt.
.
Hur som helst så kom vi fram lite sent, till ett examinationsseminarium som gick bra. Snart snart är den här terminskursen klar! Nu väntar lunch med en kompis och sen ska jag hem och träna. Bilden i det här inlägget får prydas av en favorittjej som fyller 21 idag!
.

mellis.

Två mellanmål från den gångna veckan. Kaffe med chokladmuffin och knäckemacka med korv och paprika plus mjölk.
.

and I didn't know where to start.

När detta inlägg publiceras är jag hos Lukas som fyller 25 år idag och äter tårta. Har pysslat ihop ett kort som jag tar med, plus en present. Hoppas han blir glad! (och att tårtan är god...)
.

she knows where.

Jag såg en riktigt bra film igår. Wicker Park, med Josh Hartnett i huvudrollen. Bra film, bra twist, bra slut. Så den rekommenderar jag om ni är sugen på en söndagsfilm! Själv tänkte jag fortsätta sportsöndagen med handboll, efter en promenad, något telefonsamtal och lite kvällsmat. Och just det, ska inte glömma min tvätt också. Imorgon börjar sista veckan på terminen!
.

if walking away, is all it's about, why did it take so long to figure out?

Det blåser storm. Som vanligt. Det har blåst konstant sen första advent ungefär, sen den natten jag cyklade hem från maskeraden och skapade cykel-muskler för flera månader framöver. Sitter inne och värmer mig under min filt nu, och hoppas det slutar innan jag ska iväg ikväll. Mys och mat hemma hos Sofie väntar.
.
Soluppgång i Alvesta.

as you came to my rescue.

-
Ungefär såhär knäpp-glad blev jag för att Hanna som fyller 21 idag hade med cupcake-fika till basgruppen. Jag får alltid psyko-blick och förlorar min hals när jag blir jätteglad.
.
Annars så har jag i allmänhet kommit fram till att livet är bra.

I am a flower breaking free but you keep stopping me.

Korrekturläser rapport. (Gör allt annat förutom att korrekturläsa rapport, vilket bara kommer slå tillbaka på mig själv senare.) Idag åt min basgrupp pizza i grupprummet, det var mysigt och lagom flottigt. Hänga gubbe hann vi också med. Konsekvensanalys och livsmedelsproduktion.
.
Det låter så lite när jag ska sova här i Linköping. Är van vid ljuden från Alvesta; ett godståg på 38 vagnar som dundrar förbi på stambanan, eller ett "snabbtåg" som bromsar in så att bromsarna mot rälsen gnisslar jättehögt. Eller en storm som gör att taket knakar. Men här är det bara tyst. Tråkigt. Men mysigt täcke.
.
Okej. Nu korrekturläsa.
.
Nyårsfina tjejor.

genom glas med svarta ramar.

Min cupcakefamilj fick precis innan jul lite tillökning. Vi kommer bli lyckliga tillsammans! Just nu står den hemma i badrummet men kommer få följa med norrut.
.
.
För övrigt är jag unga fröken bombnedslag. Blir väl lite mer ordning på det när jag flyr fältet men just nu är det inte så himla vackert kanske. Så enkelt när man slipper leva i sitt sovrum som jag brukar göra.

this year's for me and you.

Nyårsafton! Kvällen började med fix och trix, och när jag försökte ta en bild på mig själv när jag var lite finfixad så insåg jag att det bara är mina ögon som har lite närvaro. Resten av mig ser alltid lite nämenhej-lost ut. Så, här har ni iallafall mina festfina ögon!
.
Vi skulle fira in det nya året hemma hos Annie och med deras ambitiösa takhöjd får man in en angenämt ståtlig gran.
.
Obligatorisk dukning med stjärnor.
.
Sanna vet hur man gör! Notera fullt fokus.
.
... önskar jag kunde göra ankminen lika bra som Sanna.
.
Menyn:
'
.
Spelade massa spel, Sanna vann lite för ofta, och Sofia åt något gross dumlekolor blandat med någon bubblig vätska.
.
Livsfarliga fyrverkerier flög åt alla håll nere vid Växjösjön, men vi hade ju hjälm (okej vi borde haft) så det var ingen fara med oss.
.
Gott nytt år! Ungefär här någon gång spelades det in en väldigt märklig film där vi springer runt på en parkeringsplats och säger många kloka ord.

I'm gonna get myself together.

Oj, ja jag är ju inte så snabb med min uppdatering för tillfället. Nyårsinlägget får fortfarande vänta en stund.
.
I måndags kväll var jag inne i Växjö och hängde med två favoriter. Först lagade jag och Philip mat i hans lägenhet, och mitt i matkoman tog vi en promenad rakt igenom hela stan till Mange som bor i kanske den finaste lägenheten (eller villan som Philip säger) jag någonsin sett. Herregud, mitt lilla krypin blir ju bara patetiskt i jämförelse. Men det var häftigt att sitta och prata lägenheter, fackförbund och jobb med två kompisar som man för kanske 5 år sedan satt och diskuterade nationella prov i nian och moppe (eller snarare avsaknaden på) med.
.
Nu ska jag fortsätta att gosa in mig i mysigaste mysfilten, titta på TV och äta massa godsaker. Typ sparris.

musikåret 2011.

Jag vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta det gångna året. Börjar hur som helst nu med en musiksammanfattning, och presenterar lite av vad som kommer påminna mig om 2011. Mycket nytt, men lite gammalt också.
.
Magnus Weideskog - Nitroglycerin
Våren kom, med sol och med Magnus Weideskog.
.
Martin Solveig feat. Dragonette - Hello
Påminner mig om Sommar-X, om sommaren och om Nolle-P.
.
Den svenska björnstammen - Vart jag mig i världen vänder
Alla björnstammens låtar är ju 2011, för väldigt många tror jag. Men denna får representera hela hösten.
.
Morrongänget - Göteborg
Linnea fyllde 20 i somras och ja, jag tror vi stannar där.
.
Thomas Stenström - Detsamma
Långa pluggdagar hemma i lägenheten med Thomas Stenström.
.
Veronica Maggio - Välkommen in
Jag fyllde 20 och ställde till med kalas, och jag tänker på hösten som helhet genom denna också.
.
Ted Gärdestad - Så mycket bättre
Den här låten sjöng vi på under skid-VM i Oslo (tillsammans med en annan trevlig låt) och den bara växte under 2011. Så mycket bättre.
.
Melissa Horn - Jag saknar dig mindre och mindre
Våren var mycket Melissa Horn, och såklart hösten också som toppades av konserten i november.
.
Bubblare: S Club 7 - Bring it all back, Kiss - Rock and roll all nite, Pink - Fuckin perfect, Lady Gaga - Born this way, Ron Pope - A drop in the ocean.

when I see you smile, I can face the world alone.

I fredags, den 30e, var det 9 glada gamla naturare hemma hos mig. Vad gör du med ditt liv? var frågan som skulle betas av. Ett kärt återseende med mycket mat, spel, minnen och skratt. Sanna, Therése och jag hamnade tillsist vid köksbordet där vi småpratade långt in i natten. Vilken gymnasieklass man hade alltså! Episk.

RSS 2.0