I'll see you again.

För två veckor sen hade jag den här tjejen på besök.
 
 
Veckan innan och efter den helgen spenderade jag med att vara sjuk, strax innan det slog jag all-time armhävningsrekord. Nu börjar vi jaga det igen!
 
Jagar även någon slags löpform/löpbarhet över huvud taget. Tävlingspremiär nästa helg hur som helst, oavsett infinnande av löpbarhet. Ibland får man låtsas.
 
Gör en Sofiaklassiker, nämligen lagar stor"kok" lasagne, samt lyssnar på musk som inte luftats ordentligt på ett tag. Kanske blir någon slags städsession här efter maten. Det behövs.

det finns en fara med att aldrig hitta vägen, det finns något vackert med att vandra den ändå.

Tre vintrar har jag bott i min lägenhet nu. Varje vinter har jag sett en gammal man komma till en och samma grav, varje gång det har snöat. Varje dag i tre månader, om så varit fallet. Han är där. Utan undantag.
 
Idag tog jag äntligen tag i att gå till graven och se vem det var han saknade så. 
 
Gun.
 
Gun gick bort 2010, samma år som jag flyttade in. Varje snöig dag sedan dess har en man kommit till hennes grav för att skotta den snöfri. 
 
Eftersom jag hoppas att vintern är över för i år hoppas jag att jag inte ser mannen skotta snö mer den här vintern. Men jag hoppas jag ser honom där många gånger till. Kanske att jag ska bekanta mig med honom. Det känns som att jag vet så pass mycket om vad han känner att det inte vore mer än rätt att ge mig själv till känna. 
 
Men inte än.

vårvinter.

Japp, nu får det vara dags! Imorgon åker nya skinnjackan på till skolan. Skolan ja, mer spännande än någonsin! Det är dags att välja kurser till trean, vilket på sätt och vis också blir ens profil. Dessutom går jag i praktik-funderingar och även C-uppsats-tankar. Spännande som sagt.
 
 
 
 
 

RSS 2.0