mastodont(filmsmats?)inlägg

Bered er på att viga någon minut av era liv åt detta inlägg! Planerar det till att bli stort. Antagligen helt i oordning också.
 
Börjar med de senaste två dagarna, tisdag och onsdag. Ni vet, när man ska vara med och fixa och ordna saker, då är ju allt oftast på en och samma gång? Jajamen. I tisdags var det LiU-loppet, ett terränglopp över 5 eller 10 km främst för studenter/anställda vid Linköpings universitet. Loppet samarrangeras av studentföreningarna LiTHe Vilse, LiTHe Syra, LiU AIF och LSIF. 325 startande var det i år och jag var marknadsföringsansvarig för LiTHe Vilse, dvs såg till att vi syntes osv. Kul var det och det blåste som in i. Se glad (blåst) tjej nedan. Hohoho.
 
 
Igårkväll var det sedan dags för ett annat arrangemang, som jag efter diverse omkastningar blev halvt huvudansvarig för. LiTHe Vilse arrangerade en träningskväll för alla medlemmar + LOK:are (lokala orienteringsföreningen) som besöktes av Peter Öberg (landslagslöpare som medverkat vid de 5 senaste VM och har massa mästerskapsmedaljer osvosv) som både sprang träningen och höll föreläsningen efter. Såhär var mitt schema ungefär:
 
16.00 Sätta ut kontroller
17.00 Börja ordna för mottagande av tränande + förbered för att laga mat till 50 pers
17.30 Ta emot de som ska träna, skriva upp folk på lista, samla ihop folk
17.50 Dra information om träningen, skicka iväg folk för att springa
18.00 Passa en 1,5-åring + laga mat till 50 pers som en komplett galning på en liten spis, men det löste vi
19.00 Börja servera mat
19.45 Lyssna på en timmes föreläsning med Peter
20.45 Dra ny info med påminnelser innan folk började dra sig hemåt
21.00 Den stora disksessionen drar igång samtidigt som några andra plockar in kontroller
22.00 Duscha och städa
23.00 Hemma!
 
Så trött. Men så kul! 
 
Fortsätter inlägget med lite bilder från... sistone.
 
 
Hanna och jag skriver ganska mycket uppsats nuförtiden. Med skiftande koncentration och disciplin.
 
Fina vänner ♥
 
 
En bild från när Elina var här på besök som jag skrev om några inlägg ner. Nu ska jag ta tag i den här dagen! YOLO. Haha.

strövtåg.

Ja, ni kan ju det här. Haha, nästan komiskt. Sitter och försöker plugga men har kört fast och tänkte, att då kan man ju blogga istället. Får bli en kort visit här innan jag ska ta tag i det där plugget för att sedan få fika chokladmuffins och ta det piano i soffan innan kvällens orienteringsaktiviteter. 
 
Våren kom tillslut. Än ligger snö här och var på kyrkogården, men nu är det väl slut med det? Tänk att det skulle ta ända till april innan man kunde konstatera det. 
 
I helgen var vi ett tappert gäng på Bodaborg i Oxelösund. Jag skrattar fortfarande åt våra olika sälpositioner intagna när vi skulle över stora röret i Superbanan. Skrattigt. Mest stryk fick i år mina armar. Såhär ser båda mina biceps ut för tillfället, offrade för en stämpels skull. Så värt. Blåmärke som sträcker sig från armbågen till armhålan. Syns nästan på bilden. Om inte annat får ni en privat visning av mina massiva biceps.
 
 
 

RSS 2.0