söndagsmiddag.

I söndags insåg jag, Lise och Alex att en söndagsmiddag är det bästa sättet att ta hand de där söndagsångesttimmarna. Otroligt värt. 
 
Lise hackade fänkål, purjo, potatis, morötter och vitlök. Detta tillsammans med torsk, saffran och grädde blev en fiskgryta! Som var fantastisk.
 
Alex hugger in med korkskruven.
 
Dricka. Fint att jag lyckades ta kort på det enda av mina 9 vinglas som är lite skavt i kanten.
 
Hallon som hörde till efterrätten.
 
Söndagsångesten var som bortblåst och jag hade det himla bra. 

torsdag.

 
Hallåja, här halvligger jag i soffan och har precis upptäckt webkameraprogrammet på min dator. Varit starkt övertygad sen i april att jag inte hade någon. Jahapp.
 
Skrev onsdag som rubrik i inlägget. Det visar hur bra koll jag har på världen. 

sanningen är.

Var ute och joggade och sprang intervaller i morse. Inget långt pass, men varje minut var bättre än inget. Har fortfarande ont i revbenet, det gnager och skaver. Kanske krampar. Men det fina var att resten av kroppen reagerade så bra. Man får kämpa med de förutsättningarna som finns.

Ska fortsätta göra lite armhävningar. Armhävningsklubben har peppat mig mer än någonsin till att bli stark. Rekordet lyder 28, och nu är siktet inställt på 30.

Jag slapp undan snön i morse under joggandet - den faller ju mest jämt här i Linköping. Nederbördens stad. Våren inväntas med stor förväntan - skinnjacka och tygskor vill invigas.

galet.

Vilsegalan är nu också passerad. Sista sittningen under mitt styrelseår. Som tur är väntar fler roliga aktiviteter, träningar och fester. Närmast i livet väntar:
- Inomhus-SM i friidrott (som åskådare, vad tror ni om mig?)
- B-uppsatsskrivning med Hanna för glatta livet
- Ha ont i revbenet resten av livet
- ...ja, det var väl det hela. 
 
Bilder från i lördags:
 

saker jag tycker är kul.

Ni vet hur det är, samma gamla visa. Känner inte för att plugga, bloggar istället lite. Här kommer ett par saker jag finner roliga.
 
Brorsan fyllde ju år (eller är det Jonatan Lejonhjärta?) och ljusen i tårtan placerades såhär. För 11010 är ju 26. Binärt. Skojigt.
 
Långsökt, konstig, mattehumor.
 
Sällskapsspel innehållande robotar och lasrar (lasers?). 
 
/Mvh nördigare än på länge

RSS 2.0