bilder från sistone.

Lite bilder från den senaste tiden, ur ett mobilperspektiv.
 
En pluggplats.
 
 
Ett glutenfritt bakverk då bror gått och blivit glutenkänslig.
 
 
En nuna.
 
 
En present.
 
 
Ett stilleben.
 
 
En höstvy.
 
 
En färdigställd tavla.
 
 

om en minisemester.

I helgen var det minisemester med Moa i Nässjö. I bildform:
 
 
 
Ny vinterkappa och nya skor. Superglittriga pumps. Totalt onödigt och helt underbara.
 
 
 
Spa! Enhetliga tofflor och badrockar och 4 timmar av massage, bubbelpool och frukt- och fikabuffé.
 
 
Hotellfrukost och sjöfåglar som inte riktigt fattade varför det var is på sjön.

Mr Bean, kattflöjt och knappar.

Vet ni när jag skriver här som mest? När jag har plugg som borde göras... Idag är det pluggförmiddag, innan jag ska till skolan för workshop tidig eftermiddag och tillslut ska dagen avrundas med rockgympa i Campushallen. Sen är det fredag! Dessutom är det den 25e idag. Allt det här roliga gör att man känner lite såhär:
 
 
Åh Mr Bean alltså. Tänkte för övrigt presentera några extraordinära materiella ting som förgyllt mitt liv sen förra helgen.
 
 
En mugg med snyggaste tjejerna på (den här bilden) och en kattflöjt. Haha ser ni?! Det är en kattflöjt!! Lyckan är total. 
 
 
Superfina örhängen, de översta är två vietnamesiska knappar (som fick Sanna att yttra bland de bättre citaten någonsin) som Tina fraktat hem och de pryder mina öron just i detta nu. 
 
Åter till plugget. 

hembygden.

Har sedan i torsdags kväll befunnit mig i Smålandet. I orten där man alltid träffar någon man känner på Ica (så även denna gång) och det är en stor nyhet i lokaltidningen när Folkets Hus ska byta namn. Där bor också några av mina favoritpersoner i hela världen. Såhär såg min fredag med dem ut: 
 
 
Vi fikade från finporslinet och de firade min 21årsdag som passerat. 
 
Idag var jag med Ma och Pa på orienteringstävling i solskenet (kan inte springa själv än pga revbenet). Tog inga bilder, men såhär fin var jag i Pappas solglasögon på O-ringen i somras (tog sönder mina egna första dagen):
 
 
Om en timme åker jag norrut igen, till ett annat av mina hem. Ses där!

autumn leaves.

Ska alldeles strax på Höstfest i LiTHe Vilses regi. Taggar! Är kanske inte riktigt lika taggad som på bilden nedan, från Le Mans, men nästan...

min vanliga tur/smidighet.

Föreläsning. Två personer som representerade någon slags stipendium-utdelande-verksamhet kom och berättade för oss om utlandsstudier i slutet av föreläsningen. 
 
De okända representanterna: Prata nu en liten stund med den bredvid dig om vart du hade kunnat tänka dig att åka på utlandsstudier.
Jag vänder mig mot Emma.
Jag: Jag orkar inteeeee
Emma: Alltså... nej.
Jag: Jag vill sova eller plugga något vettigt istället för att sitta här och glo och låtsas vara intresserad.
Emma: Man borde kanske börja på den där textanalysen...
De okända representanterna: Nå, vad har ni kommit fram till? Ni där - ni pratade friskt och intensivt. Vad kom ni fram till?
Jag: JAG?! 
De okända representanterna: Ja, just det.
Jag: ÅHNEEEEJ (okej det sa jag inte men tänkte). Sa istället: När jag funderar över utlandsstudier är jag sugen på ett engelsktalande land så att jag kan ha fullt fokus på studierna och inte behöva fundera på språket så mycket. 
 
FET LÖGN. Men jag räddade det ganska snyggt. Vill inte åka någonstans. *hemmakär*

RSS 2.0