de tusen människorna.

Hejhejhallå, ibland blir det inte som man tänkt sig. Så med det sagt blir det nog tyst på den här sidan ett tag. Under tiden ska jag se fram väldigt mycket mot maj månad, då en massa festliga saker händer. Världscup i orientering i Linköping där jag hamnat i presstältet (inte direkt för mina meriter utan för min ovärdeliga arbetskraft, eller nåt sånt) och sen blir det lite andra roliga evenemang i Linkan och så kanske Köpenhamn på det. Hej så länge!
.

I had to let it happen, I had to change.

.
Drar mig söderut. I nya, alldeles för vita tygskor, och med den lila-turkosa ryggsäcken packad till minsta kubikcentimeter. Glad påsk!

svårt att vara vuxen när man brinner utav livslust.

I torsdags var det dagen då jag de här två grabbarna, som passande nog hänger på min dörr, intog Linköping.
.
.
Först var jag dock på en förfest där alla var utklädda till Turtles. Så himla konstigt. Pernilla, Altis, Alexander och Sofie var nämligen de muterade tonårssköldpaddorna och tävlade under helgen i dart. Fint.
.
På något sätt blev jag utsedd till det här lagets groupie. Också det mycket märkligt. Min uppgift var mest att gå runt och gosa med dem, med konsekvensen grönt ansikte.
.
Och så träffade jag Simon och Olof! Lundbor borde vara här oftare.
.
Och såhär såg jag ut när jag kom hem. Trött. Grön.
.
På lördagen vann turtles-gänget pris för bästa utklädnad, så på söndagsmorgonen hyllade jag dem, groupie som jag är. Vem vill inte bli avbildad på frukosten?

just whispers in the night.

Tömde ut bilder ur min inte-så-smarta telefon. Kameran fungerar iallafall, det är inte fy skam.
.
Konstverk. Det var något himla roligt med det här när min förra basgrupp skrev rapport. Minns dock inte riktigt vad.
.
Sofie och jag, två glada tjejer, finns massa andra bilder där vi är minst lika glada men inte riktigt lika bildsköna kanske.
.
Träningspepp tjej.
.
Grillning i Rydsskogen, förrförra veckan.

RSS 2.0