jag har lovat den här gången att jag ska ge allt jag säger att jag har.

Hittills den här våren har jag...
.
...planterat penséer och påskliljor i min balkonglåda med mamma.
.
...dukat med påskduk och bakat minicupcakes med choklad på.
.
...haft ljusrosa krispiga tulpaner hemma, de finaste jag någonsin sett.
.
...varit på tre födelsesdagskalas på en vecka. Sanna, Pernilla och Forsner. Här är bild från när jag skulle hem till Forsner, igår.

is this the kind of thing you did with the puma?

Pantade burkar och flaskor och skänkte de 12 kronorna till välgörenhet. Det var ju bra, men det bästa av allt var att det blev så gott om plats under diskbänken.
.
Igår var delar av min basgrupp och tog vattenprover vid en avfallsdeponi. Oj. Vad mycket sopor. Tänk Wall-E ungefär! Roligast var nog när Micke nästan ramlade i. Sånt som alltid händer vid vattenprovtagning. Såhär såg det ut.
.
.
Labbade med detta idag. Mycket ammoniumjoner i vårt äckliga vatten. Klart slut.

that's your girl, right here.

Innan jag kilar ut i vårsolen för att fredagsgrilla med mina vänner så tänkte jag ge er lite uppdateringar på min lägenhet. Såhär ser det ut där jag bor, 2012 edition!
.

och jag undrar vad som händer i vår del av stan, vinden håller tal vid en hamburgerbar.

.
Såhär såg det ut i söndags morse när mina ben och jag stod och tankade Röda Faran. Vi skulle till Bodaborg i Karlskoga! Jag, Sofie, Linnea, Nordvall Jr, Altis, Alexander, Klara, Billa, Yngve och Forsner åkte tidigt tidigt och spenderade 8 timmar bland krävande och kluriga banor. Mitt lag bestod av Altis, Klara och Billa och vi var kungar på svarta banor. De tyckte vi var roliiiigt. Vi gick all in helt enkelt! Efter ett matstopp i Örebro där vi träffade Isabelle kom man hem och kunde spana in sin blåslagna kropp. Ovan är mina ben före, nedan är mina ben efter... Sa jag All In?
.

I am dancing though my heart is breaking.

.
Ja hallåja. Sitter och väntar på att mina två potäter ska koka, så att man kan få sig lite mat i magen. Har sånt lock för öronen, så lever lite i min egen värld just nu. Kan i princip inte kommunicera. Satt och ritade dansande tjejer på föreläsningen och nu har jag intagit soffläge. Förkylningskoma.

heaven doesn't seem far away.

Ja, melodifestivalfinal ikväll. Inte så insatt. Av det jag sett så borde Axel Algmark med Kyss Mig vinna. Men just det. Han har ju åkt ut.
.
.
Annars gillar jag ju Måns. Som vanligt.
.

I take it from here.

.
Godmorgon läsarna! Jahadå, än finns ni några kvar. Här sitter jag i morgonrock, glasögon, nya öronhängen och förmiddagskaffet i högsta hugg. (Hur håller jag en kaffekopp egentligen? Man undrar ju.) Sitter och fixar lite med en redogörelse om regeringens och riksdagens miljöarbete, samtidigt som jag läser lite miljöbalk. Miljöjuridik, hej & hå. Bra kurs. Annars då? Heja tjejer idag!

RSS 2.0