take me out.

Här kommer det som är början på den här höstens spellista. Kanske lite mycket Darin (förklaringen finner ni två inlägg ner) och ganska mycket Glee också (ett inlägg ner). Annars den gamla vanliga kombinationen av nyupptäckt musik och återupptäckt musik samt aldrig glömd musik.

Ska blogga mer. Om mina nya soffkuddar samt om revbensföljetongen. Bland annat.

somebody to lean on.

När jag i veckan som gått tittade igenom Glee säsong 3 var det omöjligt att inte tänka på att Cory Monteith som spelar den ena huvudpersonen, Finn, gick bort i somras till följd av en överdos. Att han och Lea Michele, som spelar den andra huvudpersonen Rachel, de senaste åren dessutom haft ett öppet förhållande gör att alla kärleksförklaringar och samtal dem emellan blir väldigt hjärtskärande. Till exempel som det nedan. 
 
Så följdaktligen har allt i hela serien blivit sorgligt från och med nu. När Finns mamma berättar om hur fadern dog i en överdos. Fruktansvärt. 
 
 
Precis som nu. Och slutligen, när Rachel sjunger Without You och berättar att hon för allt i världen aldrig vill leva utan honom. Tänker det enbart som Lea och Cory. 
 
Fy vad sorgligt. Och än värre lär det ju bli när det blir dags för Cory Monteiths tribute-avsnitt. Förbered näsdukarna.
 

RSS 2.0