kattvakteri.

När nyblivna herr och fru Forsselius åkte på bröllopsresa till Mauritius åkte deras katter till pensionat i Linköping. Jag hade mysigaste killen O'malley hos mig i två veckor, och jag som funderat på att skaffa katt i flera år har nu väldiga problem med hur jag ska göra, nu när han lämnat mig igen. Såhär fin är han iallafall! 
 
 
Mys, plugghjälp och soffhäng är väl i princip det vi ägnade oss åt.

I'm on top of the world hey!

I helgen var jag nere i Smålandet, och sov tre nätter i flickrummet. Nätterna där närmar sig de sista, för, nu när det ändå "är ute på byn" som mamma och pappa säger, kan jag berätta det här med för mina få tappra läsare. M och P ska sälja huset i Alvesta! De har hittat en superfin lägenhet i Hässleholm dit de flyttar i februari. Ja, det känns lite konstigt, men ja, det kommer bli jättebra det här med. Konstigt att säga hejdå till huset liksom. Det kommer upp på Hemnet i december antagligen, så då kan jag länka här så kan alla de jag inte hann bjuda hem dit få se mitt hemhemma (i en något avskalad version såklart). 
 
När jag istället kommer till Alvesta är det hemma hos någon av de här två finingarna som hemma blir!
 

om framsteg och icke-framsteg.

Godmorgon världen! 
 
Så står det på min telefon när larmet piper igång. Hurtigt, käckt. Precis som vi vill att alla morgnar ska vara, eller hur?
 
Jag spenderade precis 4 minuter under soffan för att gräva fram kattens favoritleksak. Om han inte älskar mig för evigt efter de här två veckorna, kommer han nog aldrig göra det. Han är hur som haver min för evigt :')
 
För att återkoppla lite: Nej, jag har inte lyckats köpa något grenuttag att ha vid skrivbordet. Nu har jag istället snott ett från en annan ände av rummet så att radion/CD-spelaren/kassett-spelaren är utan. Bummer. 
 
För att återkoppla lite 2: Jag har skadat min diafragma. Skön grej. Men för en gångs skull var det någon som engagerade sig i mina problem och lyckades provocera fram smärtan och ställa lite av en diagnos iallafall. Framsteg! Så nu ska vi jobba vidare med det. Jag är till och med motiverad, kors i taket! 

hell to the o.

Det är inte vilken onsdag som helst idag. Idag sitter jag nämligen och pluggar vid köksbordet. Alla andra onsdagar jag pluggat har jag vanligtvis spenderat vid skrivbordet. Men efter en liten el-incident finns det inget eluttag till min dator vid skrivbordet och jag har stationerats här istället.
 
Hejhej.
 
El-incidenten ja. Jag spillde te när jag satt vid skrivbordet i fredags. Sånt som händer. Torkade upp efter mig, tänkte inte mer på det. När jag kl. 05 i lördags morse väcks av två katter (är kattvakt i två veckor) som vill ha mat märker jag att det inte finns någon ström i min lägenhet. Tråkigt. Så iklädd pyjamas och pannlampa (hot hot hot) står jag med näsan i elskåpet i klädkammaren och försöker reda ut det hela. Det tog lång tid. Lång. Är inte supersmart kl. 05 en lördagsmorgon, trots att jag var ivrigt påhejad av två jättepigga katter. 
 
Felsökningen ledde iallafall till att te i grenuttag under skrivbord = inte bra. Har ett trasigt grenuttag under skrivbordet som dödar strömmen i hela lägenheten om jag försöker koppla in det (bra med jordfelsbrytare barn!) och sitter således i köket. Med ström. 
 

RSS 2.0