detsamma detsamma detsamma.

Det regnar. Det har regnat i drygt ett dygn och ska hålla på konstant i nästan två dygn till. Som att inte det vore nog ska jag snart till polisen och titta på stulna cyklar för att eventuellt hitta mina. Ja, just det, två. Två cyklar stulna inom en månad. Yaay me. Tur att jag har roliga saker framför mig, att mitt liv är väldigt bra egentligen och att det bara är 17 dagar kvar till julschemafritt.

just say you'll be my darling.

Just det, blogga. Jag har 
1. Jättemycket i skolan, som dock börjar mattas av
och
2. Ansvar för att en annan blogg drivs, nämligen lithevilse.blogspot.se! Som informationsansvarig i styrelsen för LiTHe Vilse blev jag visst bloggansvarig också. 
 
Har lite annat för mig m a o. Kan bjuda på lite bilder från sistone som kompensation!
 
Den här bilden har jag valt att döpa till "cooltjej_91" (bara en illusion liksom)
 
Före- och efterbilder på min ommålade hall!
 
Glad lillebror med gran i högsta hugg.

sociala medier.

Ja, så var det det här med sociala medier. Jag spenderar ju inte all min tid hängandes här på bloggen, och inte på sociala medier heller för den delen, men om ni vill kika in mig mer någonstans så finns jag på både twitter och instagram. Heter seegustavsson på båda ställena! Varför kan ni ju fundera på medan ni letar upp mig och blir följare... 

det här med musik.

 
Jag har mina stora favoritartister/grupper. De där som år efter år ligger högst på listan, som trots svängiga radiohits alltid är bäst. Ni vet att Beatles är en av de favoriterna (tillsammans med bland andra Bon Jovi, Queen och The Ark). Det närmaste jag någonsin kommit och antagligen någonsin kommer att se dem live är genom The Mersey Beatles, det största tribute-bandet. Ovan iklädd en av de två bandtröjor som numera är i min ägo! Glad tjej.

Alla helgons dag.

Alla helgons dag idag. Då är jag mer än någonsin tacksam över att jag har utsikt från fjärde våningen över Linköping citys största (och enda) kyrkogård! Den är uppdelad på två sidor av Malmslättsvägen och att gå runt bara den delen som är på min sida är 1,3 kilometer. Enorm och fantastiskt vacker! Jag har väntat hela dagen på att det skulle bli mörkt och när det började skymma gick jag och Pernilla ner och tände ljus i minneslunden, jag tände mina två för fina farmor och farfar. Blev så varm i hjärtat av promenaden runt i ljushavet sen. Det är svårt att göra allt det fina rättvisa på fotografier, men här är ett försök: 
 
Rekommenderar alla i Linköping att den närmaste veckan ta en promenad i området. Det är fantastiskt. Om man vill komma i lite mer stämning av lycklig-tanke-på-de-som-saknas-oss så är den här låten en väldigt bra en. 

RSS 2.0