hösten börjar.

Jo, detta hände: 
Linköpings stadsfest, 23-25 augusti. Jag och mina klasskompisar Tove, Theréz och Sofie bestämde oss för att testa pulsen på evenemanget som marknadsfördes med banderoller efter flygplan hela veckan. Vid 17 i lördags gick så Robin Stjernberg upp på scen. Jag gillar You. Robin är väldigt glad, sjunger bra och hade Alexander Holmgren (♥) i bandet. Men eftersom klockan som sagt var 17 och vi fyra tjejer var de enda mellan 14 och 34 i publiken kändes det kanske lite... blahaaaaj. Inga avtryck.
 
Så hände något.
 
Klockan var 18.15, och en massanstormning av ungdomar i 18-23-årsåldern började. Vi avancerade framåt i leden, och plötsligt stod vi tredje längst fram. För det var dags för Darin! (!!!!!!!!!!!!) 
 
Jag har en signerad singel med Darin. Step Up. Den fick jag av min farbrors fru julen 2006 med orden "Jag vet inte om du lyssnar på Darin, men han var ju i Hässleholm..." "Jag kan ju alltid börja!" svarade jag.
 
Jaaada, jag började. Och slutade. Gick ganska fort. Men en gillar ju fortfarande Darin. På stadsfesten blev det succé. Sufflé. Tarté.
 
Efter en aphärlig (en apa som liknar dig dig di- di- dig) konsert traskade vi ut på NH till tonerna av 90-talets monsterhits och de mest innovativa danssteg Linköping skådat sen Maskeraden '11 blev till. 
 
Hösten börjar.
 

idag är det fredag!

Jamen visst hörni, idag är det fredag (säger jag i något slags utbildningssyfte?) och jag ska strax kila in till skolan för att umgås med Maria och Royroy (var är Roger?). Eller, Maria ska intervjua Royroy (som egentligen heter Royne, får hoppas Maria inte kallar honom för vårt något interna smeknamn) och jag ska föra anteckningar snabbt som vinden. Tur då att en av mina största kunskaper är sjukt snabbt datorknapprande. Och ikväll ska jag nog plugga och umgås med IKEA-katalogen. Drömma om något mer än 33,5 (halvan är viktig) kvadratmeter. Vill ha bibliotek med läshörna, kökssoffa, diskmaskin, badkar... och det får inte riktigt... plats. 
 
Förresten, kanske några som läser här som inte sett så många bilder från brorsans bröllop i juli. Så här kommer några!
 
Min frisyr innehållandes ca 2/3 hårspraysflaska.
 
Nygifta!
 
Vi blåste såpbubblor istället för att kasta riskorn (skönt att slippa bli en vandrande maträtt i regn...).
 
Jag, min andra bror Lukas och hans Sanna.
 
De av mormor och morfars barnbarn som var där och inte gifte sig.
 
 
Finafinafina ni! Grattis!
 
 
Bolt och O'Malley var på tårtan!

sommar anno 2013.

Okej, såhärva:
Jag har jobbat nå så jävulskt (okej jag har läst Hanapees blogg lite väl mycket kanske, sådär skulle jag aldrig säga annars?) i 6 veckor och de få timmar jag haft ledigt har jag försökt träffa lite favoritpersoner. Nu har jag dessutom förärats med två veckors semester och har två veckor kvar, så lite mer finfolk ska jag klämma in innan vardagen i Östergötland drar igång.  
 
Jag minns inte ens vad jag gjort mer? Lägger upp bilder. Som alltid när jag har minnesförlust/bloggtorka (hahaha borde inte ens få kalla det jag sysslar med bloggande pga bristande aktivitet)/tråkigt/bekräftelsebehov. 
 
Mina söta bönor!
 
Jag, glad för att funnit en bostad som var ännu mindre än min egen. Finns alltid nån som har det värre osv...
 
Så avrundar vi med sommarens favoritinsekt. Vinkvink!
 
 

RSS 2.0