you never know where the next miracle is going to come from or the next smile or the next wish comes true.

Fixar lite med designen. Men nu är jag mest lite sådär trött igen.

sing me to sleep.

Håller på att dö trötthetsdöden. Eller nej, det gjorde jag nog i natt när jag sov 12 timmar. Har inte sovit så många timmar sen, i våras? Sjukt. Veckan som gick var turbulent, skitkul, jobbig, intensiv och knäpp på massa sätt, och jag var helt enkelt bara jättetrött när jag landade hemhemma igår eftermiddag. Sov i bilen hem, och dessutom 12 timmar på natten sen. Jag som trodde jag gjort mig av med mitt bebis-behov av sömn...
Hur som helst, nu ska jag fortsätta att läsa en bok om Vetenskapsteori och titta ut över boken i vår trädgård som är extra höstfin just nu.

in full regalia

Nu kommer Lise hit! Nedan några av alla ljusa stunder.

the night of nights

Jag låter bilden tala för sig själv och säger att jag längtar väldigt mycket efter att min bror ska komma hem nu så jag kan krama honom!

när långa nätter inte blir som man vill.

Sämre sätt finns att koppla av efter en lång dag än chic-lit, varm choklad och Go'kväll som jag gjorde igårkväll. Sen har det varit syjunta här några kvällar och så även idag. Nu ska jag fortsätta plugga, pluggpauser är för mesar Sofia...

but I'm holding you closer than most.

Det är sån bra höst! Den riktiga kylan har inte kommit än vilket betyder att hösten är sådär 2-3 veckor sen. I förmiddags var jag och mami på promenad, jag tog lite kort som jag inte orkat redigera men slänger upp ändå. Alvesta är inte så dumt ibland.






I'll make you believe, when you don't believe in anything.

Nu ska jag strax krypa ner i min säng. Det har varit en bra fredag idag. Kämpade mig igenom hela 2,5 kilometersrundan här hemhemma vilket kanske inte verkar så märkvärdigt men det var ett stort steg för mig. Med tanke på att jag har en sträcka på 4,5 kilometer i nästa helgs stafett så kan vi väl önska mig ett lycka till där också? Hoppas jag är i mål innan solen gått ner...

Lycka till säger vi också till mina ex-klasskompisar som har tenta klockan 8 imorgon. Hähä. Snart godmorgon på er.

Linköping XC-race.

I lördags var jag på Linköping XC-race och tittade när många glada människor sprang 5 alternativt 10 km terränglöpning. Jag hjälpte arrangören med att filma lite på några olika platser i skogen och nu har Peter satt ihop det hela till en liten film. Ni kan se den nedan! Om ni vill se hur blött, tungt och lerigt loppet var i sin helhet finns en massa bilder här.


I wanna hold you, 'til the hurt is gone, be the shoulder, that you're leanin' on.

Lite mer hårprat. Såhär ser mitt hår ut nu förresten. Kanske kan vara trevligt att veta. Snart får jag besök! Av ägaren till tröjan jag har på mig på bilden.

no more paradise.

Inom en månad tänkte jag gå till frisören, och förutom att korta längden lite (till ungefär som bilden på headern) så är planen att min naturliga bruna hårfärg ska komma tillbaka. No more blonda slingor. Sist jag färgade mitt hår brunt för att få tillbaka det naturliga var i åttan (chokladbrunt då, även om jag antagligen är lite mer råttfärgad naturligt) och då såg jag ut såhär. Liten tjej!

I was praying that you and me might end up together.

Det är en strålande lördagsmorgon! Igår hade jag mina bröder över på våfflor, bara vi tre. Ja, den utflyttade fågeln saknar redan Linköping och är här på besök i helgen! Det var mysigt. Vi spelade fiskspelet, precis som på gamla goda tider, och sen gick vi till VilleValla (studentpub 40 sekunder härifrån) och mötte upp med lite annat trevligt folk.
Idag väntar nya äventyr!

Och så en för inlägget lite omotiverad med fin bild.

LO-FI-FNK

Hej cybervärlden. Igår var jag på hg, ett studentställe här i Linköping för er icke-insatta. Jag, Sofie och Pernilla lekte först musikquiz (som började jättebra men inte slutade lika fantastiskt) och sen spelade LO-FI-FNK också. Ett band jag inte lyssnat på alls innan, och kanske inte kommer fortsätta göra heller, men det var sjukt bra underhållningsvärde på grabbarna och apbra dansvänlig musik. Ja, grabbarna förresten, de såg ut att vara sådär 17 båda två. Sen läste jag nu på facebook att Emma hävdar att de är 29? Whaaat? Galet.

Det var hur som helst min torsdagskväll. Nu är det fredag, och det kommer bli en grym helg!

mina oktobrar.

Gör som en viss känd bloggare vid namn Sandra och listar några oktobrar de tre senaste åren.

Det här har jag hunnit med oktober 2011:
Födelsedag med bl a Lukas och Sanna i tjugo grader i stugan. Jättekonstigt att det var så varmt!
Så hängde jag med några tjejer som lekte älgar.

Oktober 2010
Det var mycket kravaller, som här Le Mans och också TK. Inte så illa alls.

Oktober 2009
Jag gick runt och var Hermione mest hela tiden.

söta fina du!

Fastän det var 10 dagar sen jag fyllde 20 nu så trillar det fortfarande in presenter till mig. Idag hämtade jag ut ett paket från Elina som innehöll en målning och det här söta halsbandet, med en liten kruka i som hon drejat. Världens bästa symbol för henne. Pusspusspuss på dig!

tisdag.

Har haft lite kvalitetstid med Pernilla ikväll, med middag (supergott) och en timmes promenad. Är lite småkylig nu så efter lite plugg och fika ska jag hoppa in i duschen för att sedan titta på fotboll. Allt som inte blir en förlust är positivt!
Jag har ju ny soffa förresten. Mys.

everything's gonna be alright.

I fredags spikade jag upp en ny tavla i min lägenhet. Det är Emilia som har tecknat, ett helt eget litet exemplar har jag nu. Perfekt att ligga och titta på när man ska slumra in. Tack!

everything will be OK in the end. if it's not OK, it's not the end

förändrad latitud, andra breddgrader. södern.

Väntar på ett försenat tåg. Annars inget nytt. Eller. Det där med att vänta på försenade tåg är ju egentligen inte heller något nytt.

Förhoppningsvis hörs vi ikväll, när jag är lokaliserad på en annan plats.


what have I done to deserve such a faith?

Såhär är det: mami och papi är från Skåne. Inget annat. Har faktiskt ett antal gånger fått frågan om min härstamning, har du verkligen helt svenska rötter? Ja. Men jag antar att mina mörka drag runt ögonen har med det att göra, mina mörka kottar till ögonbryn (va? kottar?) och långa ögonfransar. Ja, det är också en sak jag kan säga. Det är mina egna ögonfransar, helt och hållet. Har fått frågan om jag har lösögonfransar också. Det har jag inte. Men tack, det är en fin komplimang! (En gång när jag satte på lösögonfransar så syntes det ingen skillnad. Det är lite kul.)

vi är förlorare jag och du.

Kan inte sluta sjunga på den här idag.

'lyxiga chokladcupcakes'.

Förra veckan bakade jag cupcakes och här kommer lite bildvisning från råvara till produkt. Precis som vårt tema i 8an hette då man skulle praoa någonstans som hade med "från råvara till produkt" att göra. Jag praoade hos Pappa (som är ingenjör)(som alla andra)(men det är inget fel med det) och hittade på att en idé i hans huvud var en råvara och produkten var den färdiga ritningen. Man får inte vara dum. En liten parantes bara.
Först: En himla massa ingredienser. Tänk dock bort havreringarna och spaghettin i bakgrunden.
Vispa ihop härligheten.
Pytsa ut i formar.
Grädda i ugnen, garnera med kristyr och mörk choklad.

I'm not sure if she really gets it.

Igår var det 17 fina vänner hemma hos mig och åt kakor.
Vad jag gör idag? Diskar.

om det innebär att du och jag, aldrig möter morrondan.

Kom på att jag glömt att visa Mr Pattinson som jag tecknade i våras. Kanske inte min favoritskådespelare, men han har en otroligt finmejslad benstruktur i ansiktet som är tacksam att avbilda. Är inte helt klockrent nöjd med den här, så det blir nog nästa projekt - att göra en ännu bättre, även om jag inte tyckte den här var så illa.

Robert Pattinson.

hipp hipp hurra!

Jag fyller 20 år idag! Hurra!

Födelsedagar genom åren:
18 år, med frack!
17 år, barnkalas med grymt bra tjejer.
16 år, med Philip och Simon hemma i soffan. Magnifikt.
13 år, party hemma med Jonte, Mange, Mattias, Joffin och Tami.
7 år (kan vara 8 också), disco!
'
5 år, maskerad. Mattias, Christoffer, Olof, Mathilda, jag och Pontus. Dreamteam!

you and me, always, and forever.

Tänkte berätta om min stora och enda kärlek. När det gäller skor.
Alla som träffat mig några gånger de senaste 6 åren kan inte undgått de här. För jag har, i princip, haft de här året runt i sex år. De är de utan tvekan bästa skor jag någonsin ägt, och de håller än. Min sanna sko-kärlek. Det var många turer in i och ut ur den butiken innan jag bestämde mig, men tillslut sa Mamma "ska du inte ta och köpa de där skorna snart så vi slipper springa runt efter dem jämt?". Sagt och gjort.
Purfärska.

RSS 2.0